Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi tarafından organize edilen “Tecrübe Paylaşımı” etkinlikleri devam ediyor.

Gaziantep Ticaret Odası ve Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe ASKON üyeleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, kurum, sivil toplum kuruluşları ve dernekler hakkında bilgiler vererek iş hayatından kesitler sundu. Çalışma esasları, sosyal sorumluluk projelerinin önemi, personel seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar, kurum içi iletişim, güven ilkesi ve finansal hassasiyetler konularında düşüncelerini paylaştı.

“Tecrübe Paylaşımı” etkinliğinde konuşan Eyüp Bartık ise, “Eyüp Lojistik’in temelleri 1936 yılında taşımacılıkla başladı. Türkiye’nin zor koşullarında yapılan dede mesleğinde, doğru ürünü, doğru fiyatlarla müşterilerine ulaştırmayı ilke edinen şirket, kısa sürede piyasanın önemli firmalarından birisi oldu” dedi.

Müşteri odaklı satış politikaları ile Türkiye birincilikleri elde edildiğini ifade eden Eyüp Bartık, firmanın vizyonunu “Avrupa’nın en iyi lojistik firması olmak” olarak belirlediklerini belirtip, firmanın yaptığı yatırımlar ile 2004 yılında 40, 2005 yılında 60 ve 2006’da da 127 araçlık bir filoya ulaştıklarını sözlerine ekledi.

Eyüp Bartık’ın firma ve çalışma hayatıyla ilgili tecrübelerini aktardığı etkinlik, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan’ın günün anısına Esma-ül Hüsna tablosu takdim etmesiyle sona erdi.