Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, seçim döneminde söz verdikleri gibi seçim sonrasında halkın ve esnafın arasında olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Karalar, Balıkçılar Pazarını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Seçildikten sonra Başkan Zeydan Karalar’ın kendilerini ziyaret eden nadir siyasilerden biri olduğunu belirten esnaf, Karalar’a teşekkür ederken sorunlarını aktarma fırsatı buldu.

Seçim döneminde söz verdikleri gibi seçim sonrasında halkın ve esnafın arasında olmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Karalar, balıkçı esnafının sorununun çözülmesi için çaba sarf ettiklerini, bu anlamda bir dizi çalışmaları olduğunu ve bu çalışmalar ile ilgili olarak esnafın görüşünü almak istediklerini söyledi. Karalar, “Balıkçılar Pazarı’nın yıllardır devam eden bir sorunu var. Bu sorunun çözümü için yıllardır bir adım atılmadı. Buradaki sorun aslında balıkçı esnafının değil Adana’nın, Adanalının sorunu. Bu sorunu çözmek ise inşallah bize nasip olacak. Şimdi biz burada birkaç proje hazırladık ve burayla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda esnafımızı ziyaret ederek ortak bir çözüm yolu üretip karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak istedik. Esnafımızın da çözüm noktasında bize katkı koyacağını görmek gerçekten çok güzel” şeklinde konuştu.

"SÖZ VERDİYSEK GELİRİZ"

Kendisinin, diğer söz veren ama bir daha uğramayan bir belediye başkanı olamayacağı sözünü seçim döneminde verdiğini hatırlatan Başkan Karalar, bugünde ve bundan sonrada ziyaretlerinin devam edeceği söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kasaplar, Tavuk, Balık ve Şarkütericiler Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Başkan Zeydan Karalar ile aynı görüşte olduklarını ve sorunun sadece balıkçı esnafının değil Adana’nın, Adanalının sorunu olduğunu söyledi. Yağmur, “Bugün bizleri, balıkçı esnafımızı ziyaret eden Sayın Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederiz. Burada sorun Sayın Karalar’ın dediği gibi Balıkçı esnafının değil tüm Adana’nın sorunu. Bu sorunun çözümü için bugün başkanımız bizlerle görüş alışverişinde bulunmak istemiş. Bizlerde bu anlamda üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.