Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karayusuflu Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyeleri İle bir araya geldi.

Hadırlı Umut Kasabı Restaurantta gerçekleştirilen toplantıda konuşan Dernek Başkanı Necdet Sağlarlı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, yönetim yemeğine katılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Dernek üyeleri, Başkan Zeydan Karalar’dan mahallerine taziye evi yapmasını istedi. Başkan Karalar ise taziye evinin eski belediye binasına yapılacağını belirtti. Karayusuflu’nun tek eksiğinin taziye evi olmadığını da belirten Başkan Karalar, bunun yanında Karayusuflu’ya bir de spor kompleksi kazandırmayı planladıklarını söyledi. Karalar, "Sizler bizlerden taziye evi istiyorsunuz. Bizler de taziye evi yapacağımızın sözünü verdik. Bu proje içinde en uygun yerin eski belediye binası olduğunu düşünüyoruz. Sizlerin daha uygun gördüğü yerler var ise oralara da yapabiliriz. Anacak Karayusuflu’nun bir spor kompleksinde ihtiyacı var. Buraya gençlerimizin spor yapması için birde spor kompleksi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Seçim döneminde Karayusuflu halkının önemli desteğini gördüğünü belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir yerin değil Seyhan’ın belediye başkanı olacağını söyledi. Başkan Karalar, "Bizim 3 tane öne çıkan hizmetimiz var ama asıl projeler arkada.Kent meydanı, kentsel dönüşüm, rehabilitasyon merkezi, yeşil vadi bunlar bizim önemli projelerimiz. Bunların hepsini yapacağız. Araştırmada öne çıkan hizmetlerden 1’ncisi temizlik ve çöplerin yeraltına alınması, 2’ncisi spora ve sporcuya verdiğimiz destek, 3’ncüsü ise ibadethanelerin temizlenmesi. Ben seçim döneminde Karayusuflu halkının önemli desteğini gördüm. Biz bu hizmetleri her yere götüreceğiz. Sadece bir yerin, bir bölgenin değil Seyhan’ın Belediye Başkanı olacağım" şeklinde konuştu.