Business Cup Turnuvası başlarken Acıbadem Adana Futbol Takımı Teknik Direktörü Şendağ Durmaz, "gruptan birnii çıkacağız" sözünü yerine getirdi.

Başında bayan teknik direktör bulunan Acıbadem Adana Futbol Takımı yapılan turnuvada B grubunda oynadığı 4 maçta 4 galibiyet alarak büyük bir başarıya imza attı. Teknik Direktörü Şendağ Durmaz, kimsenin kendilerinin böyle bir başarı beklemediğini belirterek, "Business Cup Turnuvası kura çekiminde, Acıbadem Futbol Takımının gruplardan lider çıkacağın söylemiştim. Ve B Grubu’ndan 1. olarak çıktık. Bayan teknik direktör olarak belki de böyle bir sonuç kimse beklemiyordu. Bunu iş disiplinimizi birlik ve beraberlik olarak sahaya yansıtarak gerçekleştirdik. Sloganımız gibi sahada ve sağlıkta Acıbadem olduğumuzu gösteriyoruz" dedi.

Şendağ Durmaz toplam 10 takımın bulunduğunu ve şuan çeyrek finale kaldıklarını ifade ederek, "Bu pazar yapacağımız maçta önemli. Bu maçı aldıktan sonra yarı finale kalacağız ve her geçen gün maçlarımızın zorlaşacağını biliyoruz. Acıbadem futbol takımı bunun üstesinden gelecektir. Şuan toplam 12 puan aldık 4 maçta 4 galibiyet sağladık. Hedefimiz Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye turnuvasına gidebilmektir. Ve orada adımızı tekrar duyurmak isteriz" diye konuştu.

Durmaz, pazar günü saat:13:00’te SEGEM Spor Tesislerinde Adana Basın ile çeyrek final maçına çıkacaklarını sözlerine ekleyerek bütün futbolseverleri maça devet etti.