AK Parti Adana İl Koordinatörü İsmail Bilen, AK Parti il başkan yardımcıları ile birlikte AK Parti Sarıçam İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İl Kordinatörü İsmail Bilen, AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulundu. Çalışmalar hakkında Karaoğlu’dan bilgi alan Bilen, partililerle bir süre sohbet etti. Bilen, "Sarıçam İlçe Teşkilatı her zaman canlı her zaman heyecanlı bir ilçemiz. AK Parti Sarıçam İlçe teşkilatımız her kademesi ile gerek teşkilat disiplini gerek teşkilat uyumu ile örnek teşkil etmektedir. Teşkilatlarımızın her kademesinin uyum içerisinde çalıştıklarını görmek bizleri sevindiriyor. Bu birliktelik ve uyum, aynı zamanda teşkilat bilincimizin de göstergesidir. Yapılan çalışmaları istişare içerisinde görüşüyoruz. Bu ziyaretler teşkilatlarımızı motive etmek, çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla yapılmaktadır" dedi.

Hasan Karaoğlu ise konuşmasında artık siyasetin fikirlerle yapılması gerektiğini belirterek, "Siyaset sözle değil, fikirlerle konuşur. Gövde gösterileri ile yapılan siyaset geçmişte kaldı. Teknoloji gelişti. Bu yüzden artık siyasetçiler fikirlerini, projelerini, ortaya koyarak çalışma yapmalı. Sarıçam İlçe Teşkilatı olarak başarılı çalışmaları ortaya koyacağız. Bu yüzden de önce birlik ve beraberlik ortamını oluşturup ben değil biz olarak saha çalışmalarımıza başlayacağız" diye konuştu.