Adana’nın Kozan ilçesinde hayırsever vatandaşların desteği ile yapılan ve kaba inşaatı tamamlanan 1000 kişilik cami inşaatı kalan bölümünün tamamlanarak ibadete açılabilmesi için hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Ağlıboğaz Mahallesi, Ramazanoğlu Sokak üzerinde bulunan, daha önceki hali küçük ve yıkılmak üzere olan cami hayırseverlerin desteği ile yeniden yıkılıp inşa edilerek kaba inşaatı tamamlandı.

Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii İnşaatı Yaptırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Demir ilçedeki hayırsever vatandaşların destekleri ve hayırları sayesinde caminin inşaatının kabasını tamamladıklarını ancak inşaatın tamamlanabilmesi için hayırseverlerden yardım beklediklerini belirterek caminin bir an evvel ibadete açılması için mücadele verdiklerini ifade etti.

Demir, “Daha önce burada bir cami inşaatımız vardı ancak oldukça küçük, mahallenin ibadethane ihtiyacını karşılayamıyor ve yıkılmak üzereydi. Bizlerde hayırsever vatandaşlarımızdan almış olduğumuz destekler ile ilk önce derneğimizi kurduk ve ardından camimizin inşaatına başladık. Eskisine nazaran 1000 kişinin aynı anda namaz kılabileceği toplam 400 metrekare camimizin kaba inşaatını tamamladık. Ancak inşaatımızın kalan kısmı için maddi anlamda sıkıntıya düştük. Şuan itibarı ile inşaatımızın sıvası, pencereleri ve diğer ince işleri duruyor. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Amacımız camimizin bir an evvel ibadethaneye açılmasıdır” dedi.