Birlik Vakfı Adana Şube Başkanı Ecz. Mustafa Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Murtaza Kılçık, Yasin Işık ile Naci Aslan istişarede bulunmak ve üretilecek projelerde birlikte çalışmak için Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Muammer Çalışkan’ı ziyaret etti.

ATB Genel Sekreteri Mustafa Hızlı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Vakfın çalışmaları hakkında bilgi veren Adana Şube Başkanı Ecz. Mustafa Çalışkan, 1985 yılında İstanbul’da kurulan vakfın 18. şubesini Adana’da açtıklarını belirtti. Şube Başkanı Ecz. Çalışkan, “Bakanlar Kurulu kararıyla kamu yararına çalışan sosyal ağırlığı olan bir vakıfız. Adanamızla ilgili hem eğitim, hem kültür alanlarında projeler üreterek katkı sağlayacağız. Bu arada ülkemizin, şehrimizin üstün nitelikli, ekonominin içerisinde olup, ekonomiye yön vermiş şahsiyetlerinin, tanınmış isimlerinin, bilgisinden ve görgüsünden yararlanmak üzere Adanamızın dinamiklerinden olan Adana Ticaret Borsamızı ziyaret ederek kent yararına üreteceğimiz projeleri birlikte yürütme anlamında birlikte çalışmak istiyoruz. Vakfımızın bir amacı da ülkede birlik ve düzen içerisinde, ülkenin gelişmesi için gayret göstermektir” dedi.

"ADANA İÇİN SAĞLAM OLAN HER PROJEYE VARIZ"

Adana’ya yararı olacak her türlü kültür hizmetlerine destek olacaklarını belirten Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, “Adana’yı ilgilendiren ayağı yere sağlam basan tüm projelerde varız. Adana’da bulunan diğer odalarla, valilik, belediyelerle, organize sanayi bölgesiyle ve siyasi otorite ile işbirliği yapmaktayız. Sizler yakından tanıdığımız işine sahip çıkan başarılı işletme sahipleri, işadamlarısınız. Sizlerle birlikte şehrimiz, ülkemiz yararına insanlarımızın eğitimini, kültürünü geliştirme adına yapılacak çalışmaların, üretilecek projelerin içerisinde seve seve yer alırız. Şahsınızda tüm üyelerinizi içtenlikle kutluyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.