Dillerden düşmeyen şarkılarıyla son dönemde Türk Pop Müziği’ne damgasını vuran genç yetenek Bora Duran, Adanalıları coşturdu.

Mini konser ve imza günü etkinliğine katılmak için geldiği Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki buz pisti çevresini dolduran sevenlerinin uzattığı elleri tek tek tutarak teşekkür etti.

Ustalıkla yorumladığı duygu yüklü besteleriyle milyonların hayranlığını kazanan Bora Duran, Adana Optimum Outlet AVM’deki mini konserinde, coştu, coşturdu. Genç sanatçı, “Yan Yana”, “İnsan”,“Sen de Gidersen”, “Gül Senin Tenin” gibi en çok beğenilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Zaman zaman da şarkılarını hayranlarıyla el ele tutuşarak söyleyen Bora Duran, konser sonunda, dakikalarca alkışlandı.

SELFİE ÇEKTİRDİLER

Hayranları, Bora Duran’a imza etkinliğinde de aynı yoğunlukta ilgi gösterdi. Duran’ın çevresini saran sevenleri, pop müziğin popüler sanatçısıyla el ele, kol kola selfie çektirdi, bol bol imza aldı.

Karşılaştığı sevgi seli nedeniyle mutlu olan sanatçı, “İyi ki Adana’ya gelmişim. Gördüğüm sevgi ve ilgi karşısında duygulanmamak mümkün değil. Sevenlerimle birlikte çok güzel saatler geçirdim. Onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sesinin ve birbirinden güzel şarkılarının yanı sıra sahne performansıyla da izleyenleri hayran bırakan genç sanatçı, her fırsatta Adana’ya gelme sözü verdi.