Ceyhan Belediyesi’nde ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı Genel Müdürü Faruk Yüksel tarafından verilen ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemleri bilgilendirme toplantısına Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Amaçlarının yöneticilerin ve çalışanların kalite yönetimi ve ISO 9001:2008 standartları konusunda bilgilendirmek olduğunu belirten ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı Genel Müdürü Faruk Yüksel, kalite standartları konusunda gösterdiği duyarlılıktan dolayı Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e teşekkür etti.

Belediyelerin hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla kalite yönetim sistemleri konusunda duyarlı davranmaları gerektiğinin önemini dile getiren Başkan Alemdar Öztürk, “Ceyhan Belediyesi olarak kurum içerisinde bir standarda göre sistem kuracaksak, öncelikle o standardı ve şartlarını kavramamız gerekmektedir. Bu vesile ile birim müdürlerimize kalite yönetim sistemleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenleyen Faruk Yüksel beye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.