Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Şehir Stadı’nın çim ve tribün yenileme çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, eski çimlerin temizlenmesinin ve zemin çalışmalarının ardından yeniden çimlendirme işleminin gerçekleştirileceğini ifade etti. Öztürk, “Belediye olarak spora elimizden geldiğince destek veriyoruz. Bu amaçla 35 yıl önce yapılan yaklaşık 5 bin kişilik Ceyhan şehir stadyumunda tribün ve çim yenileme çalışmalarımızı başlattık. Aynı zamanda soyunma odalarının da yenilenmesini sağlayacağız. Allah’ın izniyle Çim sahanın etrafındaki koşu alanlarını da sentetik çimle kaplayacağız. Ceyhan’ımıza yakışır olimpik şartlarda bir stadyum oluşturmak amacıyla başlattığımız çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak ilçemize kazandırmayı düşünüyoruz. Bu vesile ile başta Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik olmak üzere milletvekillerimiz Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan ve Şükrü Erdinç’e, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yetkililerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ceyhan’a hizmetin en iyisinin sunmanın gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Başkan Alemdar Öztürk, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın Allah’ın izniyle Ceyhan Belediyesi olarak hükümetimizin de desteğiyle ilçemize hizmetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz” dedi.