Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Ülkü Ocaklarıyla birlikte, Atatürk’ün ölümünün 76. yılında 5 bin adet Atatürk posteri dağıttı.

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliği çerçevesinde, MHP İlçe Başkanı Av. Semih Aksoy, ilçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Selin Çulluoğlu Çelik, Kadın Kolları üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Süheyl Seçti, Belediye Meclis Üyeleri ve partililerle birlikte, esnafları ziyaret ederek Atatürk posteri dağıttılar.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade eden MHP İlçe Başkanı Aksoy, "Bugün bedeninin ölümünün üzerinden 76 yıl geçen fakat fikirleri hiç bir zaman ölmeyen ve ölmeyecek olan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü unutturmamak adına Ceyhan esnafımızı ziyaret ederek Atatürk Posterleri dağıttık. Büyük Önder Atatürk’ü unutturmamak adına elimizden geleni yapmaya her zaman devam edeceğiz" dedi.

Ceyhan Ülkü Ocakları Başkanı Süheyl Seçti ise MHP İlçe Başkanıyla birlikte böyle bir etkinliğe imza atarak, Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Atatürk’ü vefatının 76. yılında, bedeni toprak olsa da fikirlerinin daima yaşayacağını ve unutulmamasını, unutturulmamasını sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Esnaflar dağıtılan Atatürk posterlerini iş yerlerine asarak yapılan bu etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.