Çukurova Belediyesi ‘Her Ayın 10’unda Saat 10’da Ata’nın Huzurunda’ etkinliği kapsamında 40 öğrenciyi Ankara Anıtkabir ziyaretine gönderdi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, göreve geldiğinden beri her ay bir okulun öğrencilerini Anıtkabir’e Ata’nın huzuruna gönderdiklerini hatırlatarak, “Çocuklarımız ve gençlerimiz her ayın 10’unda saat 10’da Ata’nın huzurunda olmaya devam edecekler. Biz de son nefesimize kadar Ata’mıza sahip çıkacağız” dedi.

Ramazan Atıl Anadolu Lisesi öğrencileri, Ata’ya olan bağlılıklarını Ulu Önder’in mozolesine rengarenk çiçekler ve Türk bayrakları bırakarak gösterdiler. Eski TBMM ve Etnoğrafya Müzesi ziyareti de gerçekleştiren öğrenciler, öğleden sonra kalan zamanlarında da rehberler eşliğinde Ankara’yı gezdiler. Hayatlarında ilk defa Anıtkabir’i gören öğrenciler, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e kendilerine sunduğu bu güzel imkan için teşekkür ettiler.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Cumhuriyetin ve geleceğin teminatı olan çocuklar ve gençlerin kültürlerinin artmasını sağlamaya önem verdiklerini ifade ederek, “Her ayın 10’unda saat 10’da Ata’nın Huzurunda’ diyerek öğrencilerimizi her ay Anıtkabir’e Ata’nın huzuruna göndermeye, ‘Her ayın 19’unda saat 19’da’ diyerek her ay yaptığımız panellerle Ata’mızı anıp Cumhuriyet değerlerini yaşatmaya devam edeceğiz. Ata’mıza son nefesimize kadar sahip çıkacağız” diye konuştu.