Halil Avcı Şirketler Grubundan, DreamTown Projesi’nin yüzde 80’inin satışını tamamlamanın hemen ardından yeni projesi DreamGarden’a "start" verdi.

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, yeni projeleri DreamGarden’ın kanal boyu güzergahında ve 216 daireden oluştuğunu bildirdi. Avcı, projede 1+1’den 5+1’e kadar daire seçeneklerinin bulunduğunu belirtti.

10 ARABA BÜYÜKLÜĞÜNDE TERAS

Bu projenin en büyük özelliğinin hemen hemen her dairede teraslı alternatifin bulunması olduğunu belirten Avcı, bu sayede konut sahiplerinin müstakil bir villada oturuyorcasına rahatlığı ve konforu yakalayacaklarını bildirdi.

Teras istemeyenler için de alternatiflerinin olduğunu söyleyen Avcı, “Tek cephe, çift cephe, üç cephe ve dört cephelerimiz mevcut. Yine projenin en önemli özelliklerinden biri 600 metrekare olimpik havuzunun olması. Ayrıca 100 metrekareye yakın bir çocuk havuzumuz da olacak. Tüm daireler havuz ve bahçe manzarasına hakim olacak” dedi.

HALİL AVCI SOSYAL DONATILARI

Tenis kortu, basketbol sahası, mini futbol, fitness salonu, bay - bayan sauna, 3 boyutlu sinema salonu, misafir otopark gibi sosyal donatıların bulunacağını vurgulayan Avcı, çift katlı ve her bir daireye kapalı otopark ile konut sahiplerini yaşamını kolaylaştırdıklarını söyledi.

Herkese uygun kredili ya da kredisiz ödeme seçeneklerinin de olduğunu kaydeden Avcı, “Sabit ödemenin yanı sıra balon diye tabir ettiğimiz ara ödemelerle de aylık taksit miktarlarını düşük tutmak mümkün” dedi.

Ayrıca İş Bankası, Akbank, Ingbank ile anlaşmaları doğrultusunda çok uygun imkanlarla 120 aya kadar kredi kullanma imkanı olduğunu da belirten Avcı her müşteriye uygun ödeme planı yapabildiklerini söyledi.

YATIRIMCILARIN DA GÖZDESİ

Orhan Avcı, tüm projelerinde olduğu gibi DreamGarden projesindeki dairelerinin de kısa sürede prim yapacağını belirterek, şunları kaydetti:

“Yatırım amaçlı daire alan çok sayıda müşterimiz var. Bugün alıp tamamlandığında ciddi bir kira getirisi oluyor veya daireyi karla satıyorlar. Bunlar da bizi mutlu ediyor. Çünkü, gayrimenkul her dönemde en çok güvenilen ve kazandıran yatırım aracı olma özelliğini koruyor.”