Eğitim Bir Sen Adana Şube Başkanlığına Mehmet Sezer yeniden seçildi.

Hekimevi’nde düzenlenen düzenlenen 5. Olağan Genel Kurula, Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, AK Parti ilçe başkanları, Memur Sen Adana İl Başkanı Muhammed Erdoğan da katıldı.

İki ayrı listenin yarıştığı Kongrede delegelerin büyük çoğunluğunun oylarını alan Mehmet Sezer ve ekibi seçimi kazandı. Eğitim Bir Sen Adana Şube Yönetimine Mehmet Sezer’in Başkanlığında, Mustafa Sarıgeçili (Şube Başkan Vekili), Süleyman Samsa (Şube Başkan Yardımcısı - Mali İşler), Turgut Karasar (Şube Başkan Yardımcısı - Teşkilat), Teyfik Ürünlü ( Şube Başkan Yardımcısı - Basın Yayın), İbrahim Bortaş (Şube Başkan Yardımcısı - Eğitim ve Sosyal İşler), Hıdır Ünverdi (Şube Başkan Yardımcısı - Mevzuat ve Toplu Sözleşme) seçildi.

Mehmet Sezer, seçim sonrası yaptığı konuşmada, "Bu sürece gönül verip, emek ederek, arzulanan başarının yakalanmasına katkı sunan tüm kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum. Bu başarı benden çok sizlerin eseridir. Ortaya koyduğunuz fedakarlığın farkındayız" dedi.