Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi ’Eğitimcilerin Eğitimi’ başlığıyla başlattığı eğitim seferberliğine devam ediyor.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer’in öncülüğünde ’Okul Müdürlüğünden Eğitim Liderliğine’ sloganıyla Yönetici Geliştirme Projesi (YÖGEP) başlatıldı.

Eğitimin ilk bölümünde "A’dan Z’ye Liderlik" kitabının yazarı, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın tarafından verildi. Yaklaşık 100 okul müdürünün katıldığı 2 günlük eğitim programında katılımcılara A’dan Z’ye Liderlik kitabı da hediye edildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, YÖGEP boyunca eğitimcilere, kişisel gelişim, liderlik, mali yönetim, temel yetkinlik eğitimi, insan kaynakları yönetimi, proje geliştirme ve planlama, stratejik düşünme ve karar alma eğitimi, sosyal medya kullanımı, inovasyon ve yenilikçilik konularında eğitim verileceğini söyledi. Sezer, "Geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştiren eğitimcilerimizin görevlerini yaparken daha vizyonel ve daha profesyonel bir bakış açısına kavuşması için düzenlediğimiz bu programa katılan tüm okul müdürlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Sezer, proje çerçevesinde Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, 25. Dönem Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, Vedat Kahyalar gibi önemli isimlerin de eğitim vereceğini bildirdi.