Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, “Spor yapan kentimizin sesini duyuran herkesin yanındayız” dedi.

Hadi, son dönemlerde gerçekleştirilen maraton müsabakalarında madalya kazanan ve geçtiğimiz hafta İstanbul Su Sporları Yüzme Maratonu’nda da madalya kazanarak Adana’nın sesini duyuran Yüzücüler Volkan Burak Tuncil, Neşe Atmış ve İlknur Karataş’ı makamında kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı.

Adana olarak sporda altın çağı yaşadıklarını belirten Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Bizler sporun ve sporcunun emekçisiyiz. Son yıllarda atletizm, kano, kürek, masa tenisi, yüzme gibi olimpik sporlarda önemli başarılar sağlandı. Maraton, dayanıklılık gerektiren zor bir spor. Bu dalda sizler diğer sporculara model olacaksınız. Adana’yı geçmiş yıllardaki gibi yeni yenilmez armadalar çıkartma gayreti içerisindeyiz. Kano, kürek ve atletizmin ardından yüzme branşında da Türkiye Olimpiyat Hazırlama Merkezi(TOHM) olduk. Bu projesinin kentimizde olması gelişim açısından çok önemli. Yakın zamanda bölgemize yabancı bir antrenör geliyor. Ayrıca, Federasyon Başkanı Ahmet Bozdoğan’ın Adanalı olmasının büyük avantajını da görüyoruz."

Yüzücüler Tuncil, Atmış, Karataş, kendilerine destek veren Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür ederek, daha önemli başarılar sağlayacaklarını söylediler.