Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, geçtiğimiz haftalarda Çin’de kamp yapan ve Balkan Şampiyonasından madalya ile dönen Adanalı sporcuları makamında kabul etti.

Hadi, masa tenisi branşının Adana’da yaygın hale getirildiğini ulusal ve uluslararası turnuvalarda bireysel ve takım olarak sürekli dereceler alan sporcuları, antrenör ve yöneticilerini kutladı.

Kano, kürek, atletizm ve yüzmede Adana’nın Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM) olduğunu hatırlatan Hadi, şöyle devam etti:

“Balkan Şampiyonasında ikinci olan takımımızla gurur duyuyoruz. Emeği ve hizmeti geçenleri kutluyorum. Balkan Şampiyonası’nın ardından başarılarından dolayı Masa Tenisi Federasyonu ile işbirliği yaparak sporcuları Çin’de 18 günlük kampa gönderdik. Kampı yakından takip ederek sürekli olarak sporcuların başarıları ve sağlıkları hakkında bilgi aldık. Artık Adanalı sporcular Türkiye genelinde gençlere rol model oluyorlar. Sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. Yakın gelecekte, yerel yöneticilerin de desteğiyle sadece masa tenisi ne ait özerk bir salon yapmayı hedefliyoruz.”

2 MISIRLI SPORCU İLE KADRO GÜÇLENDİRİLDİ

Masa Tenisi İhtisas Kulübü Başkanı Adil Yiğenler, sporun içinden gelen ve herkesi kucaklayan İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Masa Tenisi İhtisas Kulübü olarak iki Mısırlı sporcuyu bünyesine aldıklarını belirten Yiğenler, “Ahmet Ashraf Famy Hassan ile Mohamed Ali Saleh bundan sonra Adana’yı temsil edecekler. Her geçen gün çıtayı yükseltiyoruz” diye konuştu.

Bu arada, sporcular Hadi’ye, kamp yaptıkları Çin’den maskot hediye ettiler.

Ziyarete , 2 Mısırlı sporcunun yanı sıra antrenörler Mustafa Gümüşlü ile Tuncay Sönmez ile sporcular Talha Yiğenler, Batuhan Şahin ve Oğuzhan Öner’ de katıldı.