İşletmecileri Güngör Gen ve Ayşe Gül Söylemez Yolcu’nun getirdiği sıcak atmosferle, müşterilerinin kendilerini ev rahatlığında hissettikleri Nişantaşı Bebek Cafe&Restaurant, sağladığı oyun ve güvenli eğlence olanakları nedeniyle çocukların da gözde mekanı oldu.

Mekan sahipleri tarafından titizlikle seçilip satın alınan birbirinden sağlıklı ve zengin ürün çeşitleriyle harmanlanan lezzetlerin sunulduğu Nişantaşı Bebek Cafe&Restaurant, oluşturduğu ambiyans ile de öne çıkıyor. Müşterilerin, “Kırk yıllık dost” sıcaklığında ağırlandığı Nişantaşı Bebek Cafe&Restaurant, büyükleri olduğu kadar çocukları da kendine çekiyor.

Çocuklar, özellikle Nişantaşı Bebek Cafe&Restaurant’ta aileleriyle birlikte kahvaltı keyfini yaşamak için hafta sonlarını iple çekiyor. Sunulan menülerde yer alan yiyecek ve içecekler kadar, oyun aletlerinin de çocukların sağlıklı eğlenmelerine olanak sağlayacak biçimde dikkatle seçilip yerleştirildiği mekan, hafta sonları neşeli çocuk çığlıklarıyla çınlıyor.

Anne babaları, arkadaşlarıyla sohbet edip “pazar kahvaltısı” keyfini uzun uzun yaşarken çocuklar içinse, kendilerine ayrılmış bölümde, akranlarıyla güven içinde oynayacakları saatler başlıyor. Palyaço kılığındaki abla ve ağabeyleriyle birlikte neşeli oyunlara katılan, birlikte şarkı söyleyen çocuklar, “çocuk olmanın” tadına varıyor.

Güzelce yaptıkları kahvaltılarından sonra salıncakta sallanan, kaydıraktan kayan, yüzlerini ‘sevimli kahramanlar” gibi boyatan, yeni arkadaşlar edinerek neşe içinde koşuşturan çocukların mutlu hali, anne-babalarının da yüzlerini güldürüyor.

Mekanda güvenli bir çocuk oyun alanı oluşturan Nişantaşı Bebek Cafe&Restaurant’ın işletmecileri Güngör Gen ve Ayşe Gül Söylemez Yolcu, “Çocuk, hayatın neşesi ve ailelerin en özel varlıkları. Biz de, burada hem çocukların hem de ailelerin aynı anda mutlu zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Aileler gözleri arkada kalmadan arkadaşlarıyla sohbet edip kahvaltılarını ediyorlar. Çocuklar da güven içinde eğlenip, çocukluklarının tadını çıkartıyorlar” dediler.