Fantezi Müziği’nin güçlü sesi Hakan Altun, Adana’daki konserinde sevenlerine müzik ziyafeti çekti.

Altun, Sular VIP’deki konserinde, hit olmuş sevilen şarkılarının yanı sıra, repertuvarında pek yer almayan ancak son günlerde popüler olan şarkıları da seslendirerek hayranlarına sürpriz yaptı.

Mehmet Karaca Organizasyon ve Menajerlik tarafından düzenlenen konser için Adana’ya gelen Hakan Altun’a hayranları yoğun ilgi gösterdi. Sular VIP’i tıklım tıklım dolduran sevenleri, romantik sesli sanatçının şarkılarına eşlik etti. Hayranları kimi zaman sanatçının hüzünlü şarkılarıyla efkarlandı, kimi zaman da neşeli şarkılarıyla coştu.

“Hani bekleyecektin?”, “Telefonun başında”, “Kaç kadeh kırıldı?”, “Başka ten uymuyor” gibi hit olmuş şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen sanatçı, repertuvarında olmamasına rağmen son günlerin popüler şarkısı “Tavukları pişirmişem”le de büyük beğeni kazandı.

ŞENLENDİRİCİ’NİN SÜRPRİZİ

Hakan Altun konserinin büyük sürprizini ise ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici yaptı. Altun’u dinlemeye gelen Hüsnü Şenlendirici, klarnetiyle sahneye çıkarak hem ünlü sanatçıya hem de konseri izlemeye gelenlere güzel bir sürpriz yaptı. Şenlendirici’nin klarnet şovundan sonra Altun’un konseri, kaldığı yerden geç saatlere kadar devam etti.

Konsere, çevre illerin yanı sıra, doğu illerden de yoğun bir katılım olduğunu söyleyen Mehmet Karaca, “Gerçekleştirmiş olduğumuz organizasyonlarla, şehir otellerine döngü sağlayarak, Adana’nın tanıtımını yapmış oluyoruz ve bundan gurur duyuyoruz. Sular VIP’nin sahibi Enver Dalkıran ortaklığında gerçekleştireceğimiz organizasyonlarımız, 17 Ocak Sevcan Orhan, 7 Mart Yıldız Tilbe, 25 Nisan Cengiz Kurtoğlu konserleri ile hız kesmeden devam edecek” dedi.