Başarılı dizilerde aldığı rollerle ve Tv programları ile tanınan ünlü astrolog Hande Kazanova, astroloji ve burç yorumlarıyla Adana Optimum Outlet AVM ziyaretçileriyle buluşacak.

Gelecek dönemdeki astrolojik olaylar ve burçlara yönelik konularda değerlendirmelerde bulunacak olan Hande Kazonova’nın, AVM ziyaretçileriyle buluşması 18 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek. Kazanova, yorumlarının yanı sıra, astroloji meraklılarının sorularını da yanıtlayacak.

Hande Kazanova, İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde öğrenim görürken bir arkadaşının ondan habersiz doldurduğu formla Yeni Asır, Fuar Blendax güzellik yarışmasına katıldı ve 3. oldu. Bunu 1993 yılında Star Güzellik yarışması 4’üncülüğü, ardından Japonya’da ilk 10’a girdiği Miss International yarışması takip etti.

Oyunculuk ve spikerlik eğitimi alan Hande Kazanova, Mahallenin Muhtarları, Aşkına Eşkıya, Kurtlar Vadisi başta olmak üzere bir çok TV dizisinde, tiyatro oyununda ve bir de sinema filminde rol aldı. TV’lerde çeşitli program yaptı. Kazanova, özellikle Kurtlar Vadisi’ndeki “avukat Canan” tiplemesiyle dikkatleri çekti.

Tutku derecesinde ilgilendiği astroloji konusunda uzun yıllar eğitimler alan Kazanova, halen çeşitli basılı, görsel ve dijital medyada günlük, astroloji yorumlarına devam ediyor. Astroloji konusunda kişisel ve kurumsal danışmanlık veriyor.