Adana Tabip Odası Kadın Hekim Komisyonunun düzenlediği Sonbahar Çay Partisinde buluşan kadın hekimler öğrenciler için burs olanağı da sağladılar.

Adana Tabip Odası bahçesinde buluşan kadın hekimlerin kendi göz nuru ve el emeği yemek, pasta, meze ve tatlı çeşitlerini sergiledikleri Sonbahar Çay Partisinde konuya ilişkin bilgi veren Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. H. Neslihan Önenli Mungan, “Geleneksel hale getireceğimiz Çay Partisinin ilkini düzenlemiş bulunuyoruz. Mesleklerindeki başarılarını mutfaktaki becerileriyle de taçlandıran kadın hekimlerimizin kendi hazırladıkları muhteşem bir sofrayı hep birlikte paylaştık. Birlikte güzel bir öğleden sonra geçirdik. Hekimlerimiz, hem kadın hekim olmanın sorunlarını hem de güncel sağlık sorunlarını tartışma fırsatı da buldular. Ayrıca üniversitede okuyan öğrencilerimize burs verebilmek için hep birlikte destek olundu. Çay Partimize yoğun katılımın olması bizleri çok mutlu etti. Kadın Hekim Komisyonumuz benzer aktiviteleri artarak sürecektir. Burada asıl amacımız sosyal paylaşımları çoğaltarak meslekteki birliği ve sorunlar karşısında tek ses olmayı sağlamaktır” diye konuştu.

Kadın hekimlerin yoğun ilgi gösterdiği Sonbahar Çay Partisi’ne canlı çello performansları ile renk katan Doruk Vijdan ve Yücel Duran ayakta alkışlandılar. Yönetim kurulu üyeleri Dr. H. Neslihan Mungan ile Dr. Resmiye Kaya müzisyen gençlere çiçek vererek teşekkür ettiler.