Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Zeytinli Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti, dertlerini dinledi, taleplerini değerlendirdi.

Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ve birim müdürleri ile birlikte mahalleye giden Başkan Karalar, göreve gelmeden önce verdikleri sözleri yerine getirmeye başladıklarını, bundan sonra da verecekleri tüm sözleri yerine getireceklerini ve daha yaşanılabilir, örnek gösterilen bir ilçe oluşturacaklarını söyledi. Karalar, “Öncelikle söylemeliyim ki, verdiğimiz ve verecek olduğumuz her söz yerine getirilecektir. Tutamayacağımız sözü vermez, yapamayacağımız işi vaat etmeyiz. Yetki ve görev alanımıza giren her konuda, her ihtiyacınızı karşılamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

KARALAR’DAN MAHALLE HALKINA MÜJDE

Mahalle halkının isteklerini dikkatle dinleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, muhtarlık binası, park ve futbol sahası düzenlemelerinin en kısa zamanda yapılacağını söyledi. Karalar, “Öncelikle belirttiğiniz muhtarlık binası, belediye parkı ve futbol sahası düzenlemelerine hemen başlayacağız. Alt yapı sorunlarınızı ise Büyükşehir Belediye meclis toplantısında dile getireceğim, Büyükşehir Belediyesi’ni bilgilendirerek ihtiyaçlarınızın giderilmesi için talepte bulunacağım. Çünkü dile getirdiğiniz yol ve kaldırım, gerçekten acilen çözülmesi gereken sorun. Burada yaşayan insanların can güvenliğiyle ilgili bir soruna eminim büyükşehir belediyesi de duyarsız kalmaz” şeklinde konuştu.

“BEN BURADAYIM DİYE Mİ BU ÇALIŞMA?”

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, konuşması sırasında geçen temizlik araçlarını görünce gülümseyerek, "Arkadaşlar benim geleceğimi haber aldılar da ondan mı bu temizlik, Zeytinli pırıl pırıl" dedi. Bunun üzerine söz alan Zeytinli Muhtarı Cevdet Koç, “Hayır başkanım, belediye temizlik işleri müdürlüğümüz gerçekten çok titiz çalışıyor. Seyhan Belediye Başkanı seçildiğiniz günden bugüne Zeytinli 10 yıldır almadığı hizmetleri almaya başladı iyi ki varsınız, iyi ki seçildiniz” dedi.

"PAROLAMIZ VAAT DEĞİL, İCRAAT DEMİŞTİK"

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise “Sayın muhtarım biz hizmet için yola çıkarken parolamız ‘Vaat değil, icraat’ demiştik. ‘Seçilirsek hiç bir yer ve bölge ayırımı yapmadan, siyasi tercihlerine, din inançlarına bakmadan, kültürlerini dışlamadan var gücümüzle Seyhan’a hizmet edeceğiz’ demiştik, sözümü tutuyoruz. Büyütülecek bir şey yok; hem bu daha başlangıç hizmetlerimiz artarak sürecek” ifadelerini kullandı.

Sanem Soylu isimli vatandaş eşinin hayatta iken yazmış olduğu kitabı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a hediye ederken duygulu anlar yaşandı.