Adana’da 2 gün süren Kulüplerarası Gençler D Grubu Masa Tenisi Birinciliği sona erdi. Kızlarda ve erkeklerde Çukurova Üniversitesi grup şampiyonu oldu.

Asım Savaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen grup birinciliğine 25 erkek, 19 kız, toplam 44 kulüpten 176 sporcunun katıldığı müsabakalarda, sporcuların heyecanı ve kazanma istekleri, sevinç ve üzüntüleri dikkati çekti.

Müsabakaların ardından erkeklerde Çukurova Belediyesi’nin sponsorluğunu yaptığı Çukurova Üniversitesi grup şampiyonu olurken, ikinciliği Malatya Büyükşehir Belediyespor, üçüncülüğü ise Mardin Margenç Spor elde etti.

Kızlarda ise, birinciliği Çukurova Üniversitesi, ikinciliği Kayseri Barbaros Hayrettin, üçüncülüğü ise Batman Gençlikspor kazandı.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler ile eşi Durdane Yiğenler, Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Selek, Çukurova Üniveritesi ve Milli Takım Antrenörü Sunay Atakan ile Okul Sporları Birim Sorumlusu Nida Kaya verdiler.

Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler, başarılı organizasyon nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile ekibine teşekkür etti.