Ünlü besteci ve söz yazarı Mabel Matiz, Adana’da Retro sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Geçtiğimiz yıl şubat ayında 2. kez Adanalı sevenleriyle buluşan popüler sanatçı Mabel Matiz, uzun bir aradan sonra Usta ve Çırak Organizasyon’un girişimleriyle yeniden Adana’ya geliyor. 13 Kasım Perşembe günü saat 21:00’de Retro’da sahne alacak olan ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirecek.

Konserin biletlerini Turgut Özal Bulvarı, Gökkuşağı Kavşağı’ndaki Retro’dan, Çukurova Üniversitesi’ndeki Son Durak Kafe’den ve Duygu Kafe Gençlik Meydanı’nda kurulan stantlardan edinmek mümkün.

MABEL MATİZ KİMDİR?

Mersin’in Erdemli ilçesinde doğup, öğrenim gören Mabel Matiz daha sonra İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde üniversite eğitimini tamamlayarak diş hekimi olarak mezun oldu ve ardından 2012 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku bölümünde yüksek lisans eğitimine başladı. Üniversite yıllarının ardından aldığı müzik eğitimiyle kendini geliştiren sanatçı, üniversite yıllarında ilk bestelerini yapmaya başladı. 29 yaşındaki sanatçı Mabel Matiz’in ilk albümü "Mabel Matiz" 11 Mayıs 2011’de piyasaya çıktı. Müzik piyasasında hızlıca ilerleyen sanatçı, Teoman, Göksel, Ceylan Ertem gibi sanatçıların albümünde söz yazarı ve besteci olarak da yer aldı. Matiz, 5 Ocak 2013’te 2. albümü "Yaşım Çocuk"u çıkardı.