MHP Adana’da devam eden ilçe kongrelerinde Kozan’da Nihat Atlı ilçe başkanı seçilirken, İmamoğlu’da İsmet Erganiş güven tazeledi.

Kozan’da Belediyesi Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığı’nı MHP Adana Milletvekili Ali Halaman’ın yaptığı olağan ilçe kongresinde iki adayın listeleri yarıştı. Mevcut Başkan Mehmet Sevgili’nin aday olmadığı kongrede yapılan seçim sonucunda adaylardan Nihat Atlı 274 oy alarak MHP Kozan İlçe Başkanlığına seçildi. Rakibi Erhan Aladağ ise 103 delegenin oyunu aldı.

İmamoğlu’da ise tek liste halinde gidilen kongrede mevcut Başkan İsmet Erganiş güven tazeledi. Bir düğün salonunda gerçekleştirilen ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın Divan Başkanlığını yaptığı kongrede kullanılan 312 oydan 305’ini alan Erganiş, yeni dönemde görevine devam etme yetkisini aldı.

Kongrelere MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu başta olmak üzere milletvekilleri Muharrem Varlı, Ali Halaman, Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, belediye başkanları, meclis üyeleri ve il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra Kadın Kolları yöneticileri de iştirak etti.