Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullararası Futbol ile Futsal” müsabakalarının kura çekimi gerçekleştirildi.

Menderes Spor Salonu konferans odasında gerçekleştirilen toplantıya Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Kamil Dikici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Nida Kaya, Spor Uzmanı ve Tertip Komitesi Üyesi Hüseyin Durak ile Tertip Komitesi Üyeleri Muhsin Yolcu ve Çiğdem Fitik ile okulların Beden Eğitimi öğretmenleri katıldı.

Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Kamil Dikici, kura çekiminin bilgisayar ortamında tarafsız şekilde yapılacağını, takımların başında çıkacak olan çalıştırıcıların mutlaka yaka kartının bulunacağını, antrenörlerin de vizelerinin bulunması gerektiğini anlattı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Nida Kaya, müsabakalara katılacak takımların bilgisayarla yazılmış okul müdüründen onaylı liste getirmeleri gerektiğini, çeşitli nedenlerle erteleme isteyenlere izin verilmeyeceğini, dereceye giren takımlara kupa ve madalya dağıtılacağını söyledi.

Nida Kaya, futbola kız ve erkek 110, futsala ise toplam 163 takımın katılacağını, Futsal’ın Sarıçam İlçesi Asım Savaş Spor Salonu’nda, futbolun ise Gençlik, İncirlik, Muharrem Gülergin ile Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynanacağını sözlerine ekledi.