Adana Çukurova Eğlence Yerleri Derneği (AÇEYDER) Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Özkan, AÇEYDER’e üye eğlence merkezlerinin Adanalı’ya kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiğini bildirdi.

2014 yılında tüm Türkiye’nin ve Adanalılar’ın yorucu ve stresli günler yaşadığını, AÇEYDER üye iş yerlerinin vatandaşların acı ve üzüntülü günlerinde kepenklerini açmadığını kaydeden Özkan, 2015 yılının yepyeni umutları beraberinde getirmesini diledi.

Eğlence merkezlerinin halkın stresini atmasını sağlamak için yoğun bir çaba içerisine girdiğini dile getiren Özkan, “Umuyoruz ve diliyoruz ki tüm Türkiye ve özelde Adanalı hemşehrilerimiz yeni yıla sağlıklı ve huzurlu bir başlangıç yapar. 2015 yılının 2014 yılından daha özel geçmesi en büyük temennimiz. Vatandaşlarımızın refah seviyesinin artmasını, daha yaşanabilir bir Adana oluşmasını diliyoruz. Eğlence merkezleri olarak Adanalılar’ın sevinçlerine ortak olmak bizlere büyük mutluluk veriyor. Adana, eğlence ve canlı müzik kültüründe büyük bir gelişim gösterdi. Hemşehrilerimizi nezih ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinen üye işyerlerimize davet ediyoruz” dedi.