Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri onuruna bir yemek verdi.

Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı (ATOSEV) tesislerinde saat 19.00’da düzenlenen akşam yemeğinde; belediye meclis üyeleri ile bir arada bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, davete icabet eden tüm misafirlere teşekkür etti.

Misafirlerini tek tek kapıda karşılayan Başkan Alemdar Öztürk, yaptığı konuşmada Adana’nın ali menfaatleri için kırmadan, incitmeden ve üzmeden el birliğiyle çalışmanın gerekliliğine inandığını ifade etti.

Başkan Alemdar Öztürk, konuşmasında şunlara değindi:

“Öncelikle bu birliktelik ortamını onurlandırdığınız için hepinize hoş geldiniz diyorum. Malumunuz belediye meclis üyelerimize yönelik İspanya seyahat programı tertiplenmişti. Bu vesile ile birlikte olmanın, kaynaşmanın ve yol arkadaşlığı yapmanın hazzını yaşama imkanı bulmuştuk. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Adana’mızın ali menfaatleri için birbirimizi kırmadan, incitmeden ve üzmeden çalışmanın gerekliliğine inandığımı bir kez daha belirtmek istiyorum. Bugün burada olmamızın en büyük nedeni de bu birlikteliği devam ettirme ve Adanamıza el birliğiyle hizmet etme düşüncesidir. Bu vesile ile davetimize icabet eden tüm misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Yemeğe, büyükşehir belediye meclis üyelerinin yanısıra Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik de katıldı.