Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, İşkur ile Meksa Vakfı işbirliğinde düzenlenen Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi kursunu bitirenlere sertifikalarını dağıttı.

Devlet Personel Başkanlığı’nca düzenlenen “Kamuda Yöneticilik Yetkinliklerinin Artırılması Bölgesel Eğitim Programı”na katılmak üzere Adana’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ve Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünü de ziyaret etti.

Ziyaret esnasında müdürlük çalışanları ve vatandaşlarla bir araya gelen Etyemez, İşkur İl Müdürü Haşim Meydan’dan Adana’da hangi mesleklerde kurs ve programlar düzenlendiği, Adana işgücü piyasasının hangi mesleklerde elemana ihtiyacı duyduğu, işsizlik, yapılan plasmanlar ve diğer çalışmalar hakkında bilgi edindi.

Halil Etyemez, ziyaret esnasında Dezavantajlı Gruplara Yönelik olarak İşkur ile Meksa Vakfı arasında 25 kişiye yönelik olarak düzenlenen Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi kursunu bitirenlere de sertifikalarını dağıttı.