Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aladağ’da MHP İlçe Kongresi’ne katıldı, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik’le bir araya geldi ve esnafı ziyaret etti.

Mustafa Akgedik’i makamında ziyaret eden Başkan Sözlü, “Buraya partimizin ilçe kongresine katılmak üzere geldik ve birlikte çalıştığımız mesai arkadaşımız Sarıçam Belediye Başkanı Mustafa Akgedik’i de ziyaret etmek istedik. Partilerimiz ayrı olsa da, ideallerimiz; bölgemize ve insanımıza hizmet etmek üzere şekillenmiş durumda. Yeni yasa da bizleri halkımız için, hemşehrilerimiz için, yöremiz için birlikte çalışıp hizmet üretmeye sevk ediyor. Hemşehrilerimize vermiş olduğumuz söz, samimi bir şekilde onlar için çalışmaktı. Sayın Başkanımız da bu konuda uyumlu bir beraberlik sergilediğimiz değerli bir kardeşimizdir. Aladağ halkı seçmiştir ve birlikte çalışacağımız arkadaşımızdır. Her türlü siyasi mülahazanın dışında Aladağ için, Adana için birlikte ortaya mesai, emek koyuyoruz. Allah kendilerini de Aladağ’a hizmet yolunda muvaffak etsin. Başkanımız bugün kongremize gelerek nezaket gösterdiler, bunun için de çok teşekkür ediyoruz. Aladağ’da bugün eski ve yeni belediye başkanlarının bir arada olması, buradaki demokratik kültürün zenginliğini ve olgunluğunu gösteriyor. Demokrasi çıtası Aladağ’da yüksek ve bunun için kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, MHP İlçe Kongresi’nin ilçeye, ülkeye hayırlı olmasını diledi ve ziyareti için Başkan Sözlü’ye teşekkür etti. Akgedik, “Hedefimiz Aladağ’da taş üzerine taş koymak. Halkımız bize 5 yıllık süre için görev yapma yetkisi verdi ve başarılı hizmet için yola çıktık. Başkan Hüseyin Sözlü’nün siyasi parti ayrımı gözetmeyen olumlu yaklaşımı aynı şekilde karşılık buluyor. Biz de burada siyasi parti ayrımı yapmaksızın her mahalle için, her birey için hizmet üretmekle yükümlüyüz. Aladağ’ı daha yaşanabilir yer yer haline getirmenin derdindeyiz” diye konuştu.

Başkan Hüseyin Sözlü daha sonra esnafı ziyaret etti ve halkla bir araya geldi.