Saadet Partisi (SP) Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, pazar günü gerçekleştirecekleri il kongresine genel başkanları Mustafa Kamalak’ın da katılacağını bildirdi.

Gözütok, düzenlediği basın toplantısında, SP Adana İl Başkanlığının 4. Olağan Kongresini, 14 Aralık 2014 Pazar günü saat 12.00’de Sular Vip Salonu’nda Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın katılımı ile yapacaklarını belirterek, “Burada sizin vesileniz ile Adana’daki vatandaşlarımızı kongremize de davet ediyoruz” dedi.

Genel seçimlerin 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacağını hatırlatan Gözütok, "Milli Görüş’ün temsilcisi Saadet Partisi uzun zamandır Meclis’te yer alamadığı için hem içerde hem dışarıda aziz milletimizin maddi ve manevi büyük kayıpları olmuştur. 2015 yılındaki seçimlerin kavgası şimdiden başlamıştır. AK Parti ile CHP ve MHP’nin kayıkçı kavgaları, boy göstermeye, suni gündem oluşturmaya başladı bile. Anlaşılan o ki seçimlere kadar yine gerçek gündem devre dışı kalacaktır" diye konuştu.

CHP ve MHP’yi uyaran Gözütok, şunları kaydetti:

"Seçimlerde 3-5 oy fazla alacağız diye bu ülke üzerinde oynanan oyunları görmezden gelemezsiniz. Vatanımızı, milletimizi ve gelecek nesillerimizi düşünerek siyasi sorumluluklarınızı yerine getirmek zorundasınız. Aziz milletimiz iktidara ve muhalefete yeterli oyu vermiştir. Bu emaneti korumak zorundasınız sorumluluklarınızı bilmek zorundasınız. Eğer siyasi istikrar daha da bozulursa ekonomide bundan etkilenecektir ve sıkıntılarımızın boyutu artacaktır."