Sunar Grup, Adana Tren Garı önünde vatandaşlara kendi ürettiği meyvelerin de içinde bulunduğu aşure ikram etti.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularına katkı sağlamak amacıyla Aşure Günü’nde tarihi istasyon binası önünde yapılan etkinliğe, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Sunar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çomu ve Sunar Grup CEO’su Hüseyin Nuri Çomu katıldı. Etkinlikte konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Muharrem ayının herkese huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum. Bu ayda Müslümanların birbirini daha iyi anlaması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Sunar Grup CEO’su Hüseyin Nuri Çomu da aşurenin, bereketi, bolluğu simgelediğini belirterek, "Gün, birlik olma, beraber olma günü. Aşure kazanının bereketini işlerimizle, memleketimizle, milletimiz ve dünyamızla paylaşma zamanı" dedi.

Konuşmaların ardından Aşure kazanının önüne geçen katılımcılara, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kendi elleriyle Aşure ikram etti. Sunar Grup’un taze meyvecilik şirketi NÇS’nin ürettiği narlarla süslenen aşure, 5 bin kişiye dağıtıldı.