Türk Telekom, KOBİ’leri teknolojiyle buluşturmak ve markalaşma sürecinde onlara yol göstermek amacıyla ‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’nı gerçekleştiriyor. Dördüncüsü Adana’da gerçekleştirilecek zirvede, konusunda uzman isimler Adanalı KOBİ’lere dijital dünyanın imkanları ile güçlü bir marka olmanın yollarını anlatacak.

Türk Telekom’un müşterilerine bir ‘Teknoloji ortağı’ olarak hizmet vermek ve sunduğu yenilikçi ve hızlı servislerle onlara rekabet avantajı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği KOBİ Dolu Anadolu Zirvesi Adanalı KOBİ’lerle buluşmaya hazırlanıyor.

Türk Telekom ve Marketing Türkiye iş birliği ile gerçekleştirilen zirve kapsamında “Marka, Markalaşma Nedir, Neden Önemlidir” ve “KOBİ’lerin İyi Bir Marka Olma Yolunda Yapması Gerekenler” başlıklı konuşmalar gerçekleştirilirken başarılı KOBİ’lerin hikayeleri de örneklerle anlatılacak.

Konusunda uzman isimlerin Anadolu’daki Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere dijital dünyada iş yapmanın avantajlarını ve markalaşmanın yollarını anlatacağı etkinlik 12 Kasım 2014 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Sürpriz yarışmalar ve organizasyonlarla renklenen zirvenin sonraki durakları Samsun, Eskişehir ve Antalya olacak.