Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 2 sezondur namağlup tur atlayan takımı Adana Ülkügücü Spor’un şampiyonluk gecesine katıldı.

İki sezondur namağlup tur atlayan Adana Ülkügücü Spor zaferini şampiyonluk gecesi ile taçlandırdı. Kulüp Başkanı Hüseyin Çalış, kazanılan zaferin kendileri için büyük bir övünç kaynağı olduğunu ifade ederken Denetim Kurulu Başkanı Hasan Çalış da kulübün faaliyet raporunu sundu.

4 yıllık hizmet maratonunda başarılı sporcuların Adana’dan yetişmesi için de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, futboldan güreşe, judodan atletizme, yüzmeden basketbola her branşta sporu destekleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, gecede yaptığı konuşmada Ülkügücü Spor’un Adana’daki sportif faaliyetlere renk getirdiğini ifade etti.

Adana’ya 4 yılda 8 yeni spor tesisi kazandıran, 1 spor tesisinin de bakım ve onarımını gerçekleştiren, 6 dönüm alanda 10 bin metrekare kapalı alan sahip ASKİ Atatürk Spor Salonu’nu kente kazandıran Büyükşehir Belediyesi’nin sporun ve sporcunun her daim yanında olduklarını belirten Başkan Hüseyin Sözlü, "Ülkünün gücü inancın başarısıdır. Ülkünün gücü Afrin’de kahraman Mehmetçiklerimizin destan yazışıdır" dedi.