Adana Valisi Mustafa Büyük, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik periyodik ziyaretlerini sürdürdü.

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Büyük, kurumlarca yürütülen çalışmalar hakkında ayrıntılı brifing aldı.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yıldız, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Cemal Okumuş ile Ticaret İl Müdürlü Adnan Ekiz tarafından verilen bilgilerin ardından değerlendirmede bulunan Vali Büyük, vatandaşların sorunlarının çözümlenmesinde, devlet-vatandaş ilişkilerinin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yürütülmesinde, kamu kurum ve kuruluşlarının çok önemli bir görev üstlendiğine dikkat çekti.

Tüm kamu kurum ve kuruluşların, üzerlerine düşen görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri gerektiğini vurgulayan Vali Büyük, “Vatandaşlarımıza hizmet konusundaki çalışmalarımızı titiz ve hassasiyet içerisinde sürdürmeye devam edeceğiz. Çünkü bizlerin en önemli amaç ve hedefi, vatandaşlarımızın mutluluğunu temin etmek, devlet-vatandaş ilişkilerinin en iyi şekilde yürütülmesini sağlamaktır. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın, tüm çalışanları ile birlikte bu amaç doğrultusunda çaba göstereceklerine inancımız tamdır” diye konuştu.