Adana Valisi Mustafa Büyük, göreve yeni başlayan Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’u makamında ziyaret ederek, ‘başarı ve hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Vali Büyük, enerji koridoru üzerinde bulunmasından dolayı Ceyhan ilçesinin stratejik bir öneminin bulunduğuna ve gelişime açık olduğunu belirtti. Büyük, görevine yeni başlayan Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’un, ilçenin sorunlarının çözümünde çok önemli katkılar sunacağına ve başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette, daha gelişmiş bir Adana oluşturmak için, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütleri ile el birliği içinde çalışmaya kararlı olduklarını vurgulayan Vali Büyük, “Kamu kurum ve kuruluşları olarak tüm birimlerimizle, Ceyhan İlçemizin ve tüm ilçelerimizin sorunlarının giderilmesinde, devlet olanaklarının sağlanmasında, moral ve motivasyon içerisinde elimizden gelen tüm katkıyı sağlayacağız” dedi. Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ise valiliğin öncülüğünde devlet-vatandaş işbirliğinin en iyi şekilde tesis edilmesi konusunda ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi ve ziyaretinden dolayı Vali Mustafa Büyük’e teşekkür etti.