Vali Mahmut Demirtaş, Atakent İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanıp sahnelenen ‘’Masallarıma Kar Yağıyor’’ isimli tiyatro oyununu izledi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı içerisinde Türkiye Bağımlılıkla Mücadele kapsamında hazırlanan ve gördüğü yoğun ilgi nedeniyle bu eğitim-öğretim döneminde yeniden sahnelenmesi kararlaştırılan tiyatro oyunu izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılığına karşı sağlıklı yaşam mesajlarının verildiği tiyatro oyununun sonunda Vali Demirtaş öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

Çocukların eğitiminde ve kişisel gelişimlerinde çok önemli bir yere sahip olan tiyatronun daha geniş kitlelere ulaşması için yapılan her türlü çalışmaya destek olacağı vurgusunu yapan Vali Demirtaş, genç tiyatrocularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Oyunun ardından Atakent İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şeref defterini imzalayan Vali Demirtaş, okul öğrencileri tarafından hazırlanan el işleri sergisini gezdi.