Yeni yılın coşkusu vitrinlere de rengarenk süslemeler ve cazip indirim sloganlarıyla yansıyor.

Hemen hemen herkesin alışverişe çıktığı yeni yıl öncesinde, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi de vatandaşların akınına uğruyor.

Kiminin yılbaşı gecesine özel kıyafet, kiminin sevdiklerine hediye almak, kimilerinin de yeni yıl avantajlarından yararlanmak için doldurduğu Optimum’daki alışveriş yoğunluğu, yeni yıl heyecanını herkese yaşatıyor. Giyimden gıdaya, oyuncaktan aksesuara kadar avm ziyaretçilerinin aradığı her şeyi bulabildiği Optimum’da yeni yıl avantajları 31 Aralık’a kadar sürecek.

Mağazaların vitrinlerini çam ağaçları, kardan adamlar, Noel babalar ve indirim sloganlarının süslediği Adana Optimum’da kaçırılmayacak fırsatlar ve kampanyalar dikkati çekiyor. Bunların yanı sıra bazı bankaların, kart kullanıcılarına özel sunduğu taksit fırsatları ve para puan avantajları da alışverişe ekstra kazanç sağlıyor.

BİR DE MERCEDES ŞANSI

Yeni yıl alışverişine çıkanlar bunca avantajların yanı sıra bir de Mercedes C 180 kazanma şansı yakalıyor. AVM ziyaretçilerinin her 100 TL karşılığında alacakları çekiliş numarasıyla katılabildikleri kampanya, 31 Aralık 2014 tarihine dek devam ediyor. Mercedes otomobil kazanma şansını yakalamak isteyen AVM ziyaretçilerinin her 100 TL tutarındaki alışverişlerini belgeleyen fiş ya da faturaları ile danışma birimine başvurarak ücretsiz bir üyelik sistemi olan Optimum Club kart formu doldurmaları yeterli oluyor. Şanslarını arttırmak isteyenler ise yaptıkları her yeni alışverişle birlikte yeni kupon numaralarına sahip olabiliyorlar. Mili Piyango İdaresi’nin izni ve gözetimi altında yapılacak çekiliş sonucunda hayalleri süsleyen 2014 model Mercedes Benz marka C180 otomobil, Adana Optimum AVM ziyaretçilerden birisinin olacak.