Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi tarafından organize edilen “Kaynaşma Toplantı"sına Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Bulut ve ASKON Adana Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Bulut’a katılım gösterdikleri ve vakitlerini kendileriyle paylaştıkları için teşekkür etti.

Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Çalışkan, “ASKON, ülkemizin ve dünyamızın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi için haklı zenginlikler üreten bir kuruluştur. Üyelerinin kurumsal altyapılarını güçlendiren, üyeleri arasındaki sosyal, ticari ve milli şuuru geliştiren, aynı misyonu paylaşan ulusal ve uluslararası kuruluş ve müteşebbislerle sağlıklı ilişkiler kuran, iş çevrelerinin yararlanmasını sağlayacak platformlar ve fırsatlar oluşturan, işbirliği alanları ve projeleri üreten, ülkemiz ekonomisi ve müteşebbislerinin ulusal ve uluslararası alanda en güçlü ve ilk akla gelen temsilcilerinden olan, “ticaretin helal, faizin haram olduğunu;ekonomide ahlak ilkelerini ve helal kazanç” prensibini benimsemiş etkin bir kuruluştur” dedi.

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek konuşmasında, “Adanamızın değerli iş adamlarıyla samimi bir ortamda buluşmamıza vesile olan ASKON Adana Şubesi’ne teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve Adanamız için yaptığımız hizmetlerde, emniyet güçlerinin yanında olan siz değerli dostlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Bulut ise ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine davetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Sıcak bir ortamda geçen kaynaşma toplantısında, misafirlere “Marufun Egemenliği” videosu da izletildi.