Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Vali Mahmut Demirtaş’a başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hanefi Şaşmaz ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek, Adıyaman’ın sorun ve sıkıntılarının çözümü, ilin gelişimi ve ilerlemesinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler ve özellikle geçtiğimiz günlerde İstanbul ilinde gerçekleştirilen Adıyaman Tanıtım Günlerinde ilin tanıtılması noktasında sağladığı başarı nedeniyle bir adet şükran plaketi takdim etti.

Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek plaketi takdim eden Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hanefi Şaşmaz yaptığı açıklamada, “Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak ilimize her alanda katkı sunan ve görevinde başarılı olan Sayın Valimize bir plaket takdim ettik. Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’ın Adıyaman’a atanması ile her şeyden önce memleketimize bir sinerji ve hareketlilik gelmiştir. Köy-kent ayrımı yapmadan yaptığı çalışmalar bütün Adıyaman halkı tarafından takdirle karşılanmakta ve Adıyamanlı muhtarlar olarak bizleri memnun etmektedir. İlimize yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Başkan ve üyelerine teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş ise, “Bizim tek amacımız Adıyamanlı vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Biz buraya oturmaya ve yan gelip yatmaya gelmedik. Biz buraya hizmetkâr olmaya geldik. Adıyamanlı hemşerilerimin sorunlarını çözmekten ve onlara hizmet etmekten büyük bir onur duyuyorum. Bundan sonra da Adıyamanlı hemşerilerimin desteği ile daha güzel hizmetlere devam edeceğiz” dedi.