Adıyaman’da uyuşturucu ile etkin mücadele edilmesi amacıyla Vali Mahmut Demirtaş Başkanlığında ‘İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu’ toplantısı yapıldı.

Valilik salonunda gerçekleşen toplantıda, uyuşturucu ile mücadele konuları değerlendirildi. Burada konuşan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, “Uyuşturucu ile mücadele bizim için çok önemli. Ülkemizin önemli bir sorunu haline gelen uyuşturucu ile mücadelede ve gençlerin uyuşturucu bağımlılığından kurtulmaları için her türlü mücadelenin etkin bir şekilde verilmesi noktasında bütün kurumlarımıza önemli görevler düşüyor. Bu noktada kurumlar birbirleriyle sürekli diyalog halinde olmalı ve iletişim kanallarını sürekli açık tutarak etkin bir mücadele ortaya koymalıdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin sağlıklı olmaları, bu hastalığa, uyuşturucuya müptela olmamaları noktasında herkesin gayret etmesi ve çalışması gerekiyor. Dolayısıyla bugün burada bulunan birim amirleri ve birimlerde görevli arkadaşlarımızın da bundan sonra uyuşturucu ile ilgili eylem planı kapsamında üzerlerine düşen her türlü hassasiyeti ve görevi titizlikle yerine getirmeleri büyük önem taşıyor” dedi.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Vali Yardımcısı Yunus Emre Altıner, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Emniyet Müdür Yardımcıları ile ilgili kurum amirleri katıldı.