Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Üniversitesinde yapımı devam eden ve bitirilen projeleri gezerek Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’den bilgiler aldılar.

Adıyaman Üniversitesinde konuşan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, “Üniversitemizin daha da arzulanan seviyelere gitmesi için. Çalışmaları yerinde görmek için üniversitemize yapılan yeni derslikler, yeni inşaatları alt yapıyı bir şantiye gibi devam ettiğini görmek bizleri son derece sevindirmiştir. Basın cemiyeti olarak bugün Adıyaman Üniversitesi Rektör Hocamızı makamında ziyaret etmeyi tercih etmeyerek, yaptığı başarılı hizmetleri yerinde görmek gezmek bilgi almak üzere Üniversitemizi baştan aşağıya kadar gezdik. ,

Yapılan hizmetleri gördük. Yapımı devam eden projeleri gezdik. Gerçekten üniversitemiz hızla büyüyen gelişen üniversiteler arasına kısa süre içerisinde girmesi bizlerin mutlu etmektedir. Cemiyet olarak bugüne kadar Adıyaman için Adıyaman’ın sorunları için gövdemizi ortaya koyduğumuz gibi her zaman da koymaya devam edeceğimizi bildirir. Sayın hocama ve ekibine yaptığı gayretli hizmetlerden dolayı cemiyet adına teşekkürü borç bilirim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Adıyaman Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, “Bugüne kadar yaptığımız hizmetleri yerinde görmeye gelen Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya beyefendi ve değerli yönetim kurulu üyeleri ile üniversitemize yapılan hizmetler ve projeleri bizzat teşrif ederek yerinde incelemeleri beni son derece mutlu etmiştir. Bayrağı teslim aldıktan sonra yoğun çaba ve gayretler harcayarak bu hizmetleri yaptık. Bundan sonrada tüm gücümle inşallah hizmete devam edeceğim. Özellikle gelen örgenci sayısındaki artış sağlanan imkanlarla hızlandık. Özellikle her anlamda katkılarını gördüğüm tüm milletvekillerimize, valimize, belediye başkanımıza teşekkür ederim. Uyum ve birliktelik içinde yolumuza devam edeceğiz. Üniversitemiz Türkiye’de tercih edilen iller sıralamasında hızla yukarı tırmanmaktadır. İnşallah bu tırmanış devam edecektir. Üniversitemize emeği ve katkısı geçen herkese teşekkür ederim” dedi.