AK Parti Besni İlçe Başkanlığı’nın 5. olağan kongresi Cumartesi günü saat 13.00’da Besni Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilecek.

Kongreye AK Parti Adana Milletvekili ve Adıyaman İl Koordinatörü Fatoş Gürkan’ın yanı sıra, Adıyaman Milletvekilleri, AK Parti Belde Belediye Başkanları ve belde teşkilatları ile AK Partiye gönül verenlerin katılması bekleniyor. Kongre hakkında gazetemize açıklama yapan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, “Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezinde Partimizin 5. Olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde kongremizi tamamlamayı düşünüyoruz. İnşallah kongreden daha güçlü bir teşkilat yapısıyla çıkacağız. Teşkilat hizmeti bir bayrak yarışıdır. Öncelikle AK Parti’nin kurulduğu 2001 yılından itibaren, Ankara, İl ve İlçe Başkanlıkları çatısı altında hizmet veren, emek sarf eden, ülkesi, milleti ve davası için fedakarca mücadele yürüten tüm Başkanlarımıza, ekiplerine ve her kademede görev almış arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Hepimizin amacı çocuklarımıza, torunlarımıza daha müreffeh, daha yaşanılabilir ve huzur dolu lider bir Türkiye bırakmaktır. Bizim derdimiz ve sevdamız olanca gücümüzle milletimize hizmet etmektir. Şehirlerimizi, kentlerimizi, mahallelerimizi daha yaşanabilir, daha modern bir hale getirmektir. AK Parti’nin yönetim anlayışının temelinde insan vardır, insana hizmet vardır. Bu anlayışla, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın bizlere verdiği güçle, durmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Kongremiz partimize, ilçemize, beldelerimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.