İlçe kongrelerinin ardından AK Parti İlçe Başkanları toplantısı Besni ilçesinde gerçekleşti.

AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem’in ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısında İl Kongresi ve 2015 genel seçimler ile ilgili konular konuşuldu. İlçe Başkanları toplantısının açılışında konuşan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, toplantıya katılan başkanlara teşekkürlerini ileterek, Besni ilçesinde başkanları ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti.

İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ise, ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından ilçe başkanları ile birlikte her ay olduğu gibi yine bir araya geldiklerini dile getirerek, “Bu ay ki toplantıya ev sahipliği yapan Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem’e teşekkür ediyoruz. İlçe kongrelerinden sonra 14 Aralık 2014’de saat 14.00’de Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile Adıyaman Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda il kongremizi gerçekleştireceğiz. İl kongresine hazırlık noktasında ilçe başkanlarımız gerekli çalışmayı yapsınlar” dedi.

Toplantıda ayrıca ilçelerin sorunları ve çözüm önerilerinin yanı sıra teşkilatların uyumu konusu ele alındı.

Toplantıya İl Başkanı İbrahim Halil Fırat’ın yanı sıra, Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, Besni, Gölbaşı, Tut, Çelikhan, Samsat, Gerger, Kahta, Sincik ilçe başkanları ve il yönetiminden kişiler toplantıya katıldı.