Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Taş’a derneğe üye olan mahalle muhtarları eşlik etti. Başkan Kutlu’yu, teşekkür amacıyla ziyaret ettiklerini belirten Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş; “Geçtiğimiz günlerde ilimizde Muhtarlar Konfederasyonu toplantısı gerçekleşti. Sayın Başkanımız toplantımıza destek verdi, ilgi ve alaka gösterdi. Duyarlılığından dolayı bugün kendisini ziyaret etmekteyiz. İlgi ve alakasından dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getiren Başkan Kutlu ise; “İlimizde gerçekleşen konfederasyon toplantısını önemsedim. Bunu Adıyaman’ımız için bir kazanç olarak gördüm. Bu tür etkinliklerin burada yapılmasında yarar görüyorum. Emeklerinizden dolayı sizi ve sizin şahsınızda derneğinizin tüm üyelerini kutluyorum” şeklinde konuştu.