Karapınar Mahallesinde, 2736 ile 26213 sokakta oturan mahalle sakinleri yolların bozuk olmasından dolayı duruma tepki gösterdiler.

Karapınar Mahallesi 2736 ile 26213 sokakta ikamet eden mahalle sakinleri yağan yağmurların yapması yolların çamurlu hale ve su gölettine dönmesine tepki göstererek yetkililerden yolların yapılmasını rica ettiler.

Mahalle sakinleri duruma tepki göstererek yaptığı açıklamada, “Yaz aylarında yollarımız çukur ve toz. Bu yollarımızda yaz aylarında bile araçlarımızı zor kullanıyoruz. Yollarımızda haddinden fala çukurlar ve kalkan tozlardan artık bıktık usandık. Yazın çukur ve toz, kış aylarında yine çukur, çamur ve su göletleri oluşmakta. Bizlerin yetkililerden tek ricamız şu yollarımızın düzeltilmesi iyileştirilmesidir. Araçlarımızla bu yollarımızda düşük viteslerle ancak ilerleye biliyoruz. Çünkü çukurlardan su göletlerinden dolayı yollarımızda ilerleyemiyoruz. Köy yolları bile bu yollarımızdan daha güzel ve daha kullanışlı. Bizlerin tek ricası bu yollarımıza biraz bakım yapılmasıdır” şeklinde konuştular.