Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan ve parti üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği ni (ADD) ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete, CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Engin Özer, ve parti üyeleri katılırken, ADD Adıyaman Şube Başkanı Aslan Palalı ve dernek üyeleri ise hazır bulundular. Sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günüyle alakalı konuşmalar yapıldı.

CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, “Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıl dönümü. Bugün özel bir gün, bu vesile ile Atatürkçü Düşünce Derneği Adıyaman Şubesini ziyaret ediyoruz. Şube Başkanı Aslan Palalı ve yönetim kurulu üyelerine de derneği Adıyaman’da yaşattıkları için ayrıca teşekkür ediyoruz. Gerçekten Atatürk’ün düşüncelerini, fikirlerini Türkiye için idealerini yaşatmak zorundayız. Bunun içinde gereken hassasiyeti göstermek zorundayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz” dedi.

ADD Adıyaman Şube Başkanı Aslan Palalı ise, “Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman il ve ilçe teşkilatının bizleri ziyareti tabi ki bize güç verdiği gibi derneğimizin yanında olmaları bizi gerçekten daha güçlü kılıyor. Bizleri ziyaret etmelerinden dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyor ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz” şeklinde konuştu.