Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Adıyaman ziyareti ile alakalı olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanlığı tarafından, basın açıklaması yapıldı.

Parti binasında yapılan basın açıklamasına CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Düzenlenen basın açıklamasını okuyan CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, “Dün itibariyle AK Parti Adıyaman İl Başkanlığının olağan kongresi vardı. Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu ilimizdeydi. İlimize geleceği yaklaşık 1 aydır belli. Adıyaman kamuoyunda, basında yazılar yazıldı, röportajlar verildi, beklentiler sıralandı. Başbakan gelecek Adıyaman’ımıza müjdeler verip gidecek. Başbakanın ilimize gelmesi önemliydi. Hafta sonu bizim de yaptığımız açıklamalarda ilimizin özellikle tarımsal sulama anlamında teşvik paketindeki haksızlık anlamında duble yollar konusunda özellikle son yıllarda kamuoyunda bir beklenti haline gelen demiryolu projesi anlamında olsun bir çok konuda beklentilerimiz vardı. Başbakan geldi ilimizle ilgili tek bir kelime etmeden konuştu ve gitti.

Şimdi yeni başbakan olmuş Sayın Ahmet Davutoğlu ve ilimize ilk ziyareti. İlimizde AK Partiye gerçekten önemli ölçüde destek veren illerden biri. Bu desteklerin karşılığını 2002’den bu yana maalesef ilimiz alamıyor. İktidar partisine oy veriyor ilimiz ama karşılığını hizmet olarak bir türlü alamıyoruz. Ama inanıyorum Adıyaman halkı artık uyandı. Hizmet yoksa oy yoktur diyecek. Sandıkta, iktidar partisine vatandaşlarımız gereken dersi verecek. Ve bundan sonra halka hizmet edecek olan Cumhuriyet Halk Partisi sandıktan çıkacaktır. Ben buna inanıyorum” şeklinde konuştu.