AK Parti Besni İlçe Teşkilatı, Adıyaman İl Kongresi’nin ardından bir toplantı gerçekleştirdi.

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, “Adıyaman İl Kongresi’nde bizim için önemli olan Besni İlçe Teşkilatı olarak Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na sesimizi duyurabilmekti. Bunu da sizlerin gayretiyle ve coşkusuyla çok şükür başardık. Hepinizden Allah razı olsun. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum. Adıyaman İl Kongresinin yapılacağı gün sabah 9’dan akşam 6’ya kadar bıkmadan usanmadan orada beklediniz. Coşku ve muhabbetle Sayın Başbakanımızı karşılayıp, Besni’nin güzelliğini ve kardeşlik ruhunu iletmeyi başardınız. Özellikle Besni teşkilatındaki böyle gelişmeler bizi onurlandırıyor. Bu coşkuyu ve heyecanı önümüzdeki genel seçime kadar taşıyıp, ondan sonra güzel bir şekilde devam ettirip, Allah’ın izniyle altından kalkamayacağımız yük, başaramayacağımız hiçbir engel yok. Ben bu şekilde devam edeceğine inanıyorum. Allah bundan sonraki toplantılarımızda daha güçlü daha güzel günlerde buluşmayı nasip eylesin. Kongrenin ardından herkes Besni teşkilatından bahsetti. Bu anlamda siz hem AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’ı hem de bizleri gururlandırdınız. Sizlere tekrardan çok teşekkür ederim” dedi.

Çiğdem’in konuşması esnasında telefonla toplantıya bağlanan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, “Besni teşkilatı önceki gün gerçekleştirilen kongrede üzerine düşen bütün görevleri yerine getirdi. Başbakanımız dahil başbakan yardımcılarımız, milletvekillerimiz ve tüm katılımcılar Besni’nin güzelliğini, organizesini ve kardeşliğini konuştu. Bu bizim için önemli bir kazanç oldu. Böyle birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde devam ettiğimiz sürece üstünden gelemeyeceğimiz iş yoktur. Bu başarılı organizasyonda emeği geçen herkese ve teşkilatıma ayrı ayrı teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ise, “Siz Adıyaman İl Kongresi’nde Besnili gençlerin aslan olduğunu gösterdiniz. Birde Başbakanımız Besni’ye üzüm yemeye geleceğini söyledi. Biz de bu düşünceden yola çıkarak önümüzdeki günlerde bir organizasyon yapmayı planlıyoruz. Buradan 2 otobüs tutarak, gençlerimizle birlikte Ankara’ya gideceğiz. Sayın Başbakanımızın Besni’ye gelmesinden ve Besni Üzümü yemesinden büyük onur duyacağız. Ancak kendisi gelmeden biz Ankara’ya gideceğiz. Kendisine ve tüm vekillerimize Besni üzümünü takdim edeceğiz. İnşallah sizlerle birlikte daha büyük başarılar elde edeceğimiz düşüncesindeyim. Allah birliğimizi ve düzenimizi bozmasın” dedi.

AK Parti Besni eski Belediye Başkan Adayı Eyüp Mehmet Emre ise, “Sevgili arkadaşlar, bize öyle bir kongre yaşattınız ki, tek kelimeyle muhteşemdi. Neredeyse orada ağlayacaktık. Sizleri izledikçe gözlerimiz doldu. Başta İlçe Başkanımız olmak üzere tüm yönetimdeki arkadaşlara, gençlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu coşkumuz ilerideki seçimlerde devam edecek ve vekilimiz olan Mehmet Erdoğan’ı yemin törenine beraber uğurlayacağız” dedi.