Geçtiğimiz hafta 5. olağan genel kurulunu gerçekleştiren Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesinin eski ve yeni yöneticileri yemekli toplantıda bir araya geldi.

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesinin eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri vefa ve dayanışma toplantısında buluştu. Toplantıda seçim süreci ve sonuçları değerlendirilirken birlik ve beraberlik mesajları verildi. Toplantının açış konuşmasını yapan Şube Başkanı Ali Deniz, “Her eylem ve söylemimizde birlikte ve beraber olmanın vurgusunu yapıyoruz. Kişisel mevzuların, davamız söz konusu olduğunda bir ehemmiyetinin kalmadığını üstüne basa basa haykırıyoruz. Çünkü bizi büyük yapan şey cisimlerimiz, mevkilerimiz ve makamlarımız değil. Hak yolundaki davamız ve dava kardeşliğimizdir. Biz birlikte güçlüyüz. Bundan sonra da bu bilinçle hareket edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi ve endişesi olmamalıdır. Sendikamız yeni yönetim kurulu ile yoluna daha dinamik, daha etkin ve etkili müdahale refleksine sahip, sorunlara çözüm odaklı yaklaşan, karar sürecine her üyesinin ortak olabileceği, davasının ilkelerini özümsemiş ve bundan asla taviz vermeyen bir anlayışla devam edecektir. Adıyaman Şubesi kurulduğu günden bu yana Eğitim Bir-Sen ailesi içinde ayrı bir yere ve öneme sahip olmuştur. Şubemiz sendikal mücadelesiyle yerelde ve ülke genelinde önemli kazanımlar elde etmiştir. Bu vesileyle şubemizin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine ve mücadelemizin devamında yolumuzu aydınlatacak olan bütün dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim Bir-Sen eski Şube Başkanı Gaffari İzci yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek Eğitim Bir Sen’in olgun ve demokratik bir seçim sürecini geçirdiğini ifade ederek, seçim sonuçlarının eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplantıda ayrıca eski yönetim kurulu başkanı ve üyelerine yaptıkları hizmetler ve katkılardan dolayı Şube Başkanı Ali Deniz tarafından plaket verildi.

Toplantıya Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen eski Başkanı Gaffari İzci, Eğitim Bir-Sen Başkanı Ali Deniz, Başkan adayı Neşet Taner ve eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.